قانون نانوشته ای در جهان وجود دارد که می گوید : ” هیچ غذایی بدون دسر کامل نیست”
اما امروزه بیشتر افارد از درست کردن آن اجتناب کرده و یا بدنبال طبخ دسرهای بدون فر هستند؛
مانند پیراشکی سیب با سس بادام، چیزکیک یخچالی و کیک فنجانی شیره انگور
چرا که این دسرها راحت تر و سریع تر آماده می شوند.
از این رو در این بخش می خواهیم طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور را آموزش دهیم.

طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور

مواد لازم

 
شکر ۱/۲ پیمانه
بیسکوییت پتی بور ۲۵ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه
مغز پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم

 

 

در ابتدا بیسکوئیت‌ها را به قطعات مربعی به ابعاد یک سانتیمتر برش بزنید و کنار بگذارید.
سپس شکر و پودر کاکائو را در قابلمه‌ای با سایز متوسط ریخته و مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر کاکائو باز شده و گلوله نشود.
کره را نیز به این مخلوط اضافه کرده، هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و شکر حل شود.
سپس حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا شکلات کاملا خنک شود.

تاریخچه انواع ترازو

معرفی 5 کتاب پرفروش ایران

داستان سریال عطر عشق

۱ ,پیمانه ,  ,پودر ,۲ ,بور ,۱ ۲ ,۲ پیمانه ,پتی بور ,پودر کاکائو ,کیک موزاییکی

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران