قانون نانوشته ای در جهان وجود دارد که می گوید : ” هیچ غذایی بدون دسر کامل نیست”
اما امروزه بیشتر افارد از درست کردن آن اجتناب کرده و یا بدنبال طبخ دسرهای بدون فر هستند؛
مانند پیراشکی سیب با سس بادام، چیزکیک یخچالی و کیک فنجانی شیره انگور
چرا که این دسرها راحت تر و سریع تر آماده می شوند.
از این رو در این بخش می خواهیم طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور را آموزش دهیم.

طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور

مواد لازم

 
شکر ۱/۲ پیمانه
بیسکوییت پتی بور ۲۵ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه
مغز پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم

 

 

در ابتدا بیسکوئیت‌ها را به قطعات مربعی به ابعاد یک سانتیمتر برش بزنید و کنار بگذارید.
سپس شکر و پودر کاکائو را در قابلمه‌ای با سایز متوسط ریخته و مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر کاکائو باز شده و گلوله نشود.
کره را نیز به این مخلوط اضافه کرده، هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و شکر حل شود.
سپس حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا شکلات کاملا خنک شود.

تاریخچه انواع ترازو

معرفی 5 کتاب پرفروش ایران

داستان سریال عطر عشق

۱ ,پیمانه ,  ,پودر ,۲ ,بور ,۱ ۲ ,۲ پیمانه ,پتی بور ,پودر کاکائو ,کیک موزاییکی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قلمروی من انواع IDEهای زبان پایتون سامانه پیامک پیام روز قیمت بلوک سیمانی سبک و سنگین , قیمت کول سیمانی چاه بهترین های وب فارسی دبیرستان شهید جعفری طاد حفاظ رودیواری یافتن گنج و خوشبخت شدن اطلاعات و آگاهی در زمینه های مختلف آموزش های رایانه ای